Topic er dette den mannlige versjonen av luremus

Vi har vel alle kjennskap til begrepet luremus. En jente som flørter og byr seg frem hele kvelden, før de enten forsvinner eller bare ikke vil ha  Det mannlige ego - Singelliv og dating.
Endre, luremus. . Utskriftsvennlig versjon. Tips en venn om Endre, hmm. noen trenger visst en topic med tittelen "min beste bilulykke"? Kjell T. Endre, Lurer på om det var en mannlig eller kvinnelig sjåfør?.. lunken.
Etter at andy gjorde sin entrè, ble topic ødelagt. Changes Endre, Pga din metrosexuelle tilnærming, til verdens utfordringer, tok jeg for gitt at du var mannlig bonde, i fjelltraktene. Jeg endrer og klarer ikke helt HTTLM (versjon eller versjon 5.?) språket. . Endre, Morgan er ei luremus chang. So fort.
Snakk om å unngå høy GI pga testoreronnivå, så står du og Bluebear litt likt der. Ikke overraskende har det kommet forslag om å sette Farnerud ut av spill. Synes nesten det virker som om kreatin har en antivannbindingsevne, for i går måtte jeg late vannet ganske mye. Mye fett og lite karbs i jula. Bøyde meg godt fremover og hadde armene over parallell. Så tar vi en liten konk! Ja, det var fettet også.