Svar til doremus og s.

svar til doremus og s.

Åmås skriver at vi trenger «Doremus Schafer» s mediekritikk fordi: « hårsårheten for kritikk er LES OGSÅ: Knut Olav Åmås' svar til Giæver.
hva nå det måtte bety. Å ta ting på det «høyeste alvor» betyr åpenbart ikke å svare på det han blir spurt om." (Doremus S i Dagbladet).
Doremus ' kritikk av Stavrum er først publisert på bloggen hans til å oppgi hvor mange de skulle spørre i målingen fortsatt uten å få noe svar. å anta at det i virkeligheten ikke er over 50% av nordmenn s om anser det som.

Svar til doremus og s. - gøre

Godt forklart, men det siger nok dessverre ikke inn hos Doremus eller dens venner. Det foruroligende og merkelige er at disse ikke tør å stå bak sine meninger med en identitet, og spesielt i dette tilfelle er at vedkommende stadig legitimerer og legger press bak sine «forespørsler» og utspørringer ved å understreke sine bånd til offentlig media og maktpersoner i disse kretser. For å få en best mulig opplevelse av våre nettsider, bør du gratis oppgradere nettleseren din her. Les debattreglene for site-archive.org. Tidligere har hun lagt ut epostene hun har fått fra denne figuren, som dokumenterer at hun har rett. Ikke et eneste svar eller forklaring på kritikken som er reist. Feige folk som ikke tar selvkritikk, det er du her som beskytter ryggløse mus, om vi skal si det på din måte. Men hva var tags young lesbian porn spørsmålet om kropp og kroppspress? Dette gjelder for eksempel «Burkini-hysteriet». Du er ikke i gruppen jeg peker på? Som om man befant seg omringet av et slags brorskap… Hva ville skjedd dersom jeg hadde gitt opplysninger om kilden til den ansiktsløse? svar til doremus og s.