Skjoennlitteratur Romaner og noveller Store bryster og brede hofter

Barn og ungdom · Barnehage · Grunnskole · Videregående · Faglitteratur · Gyldendal > Skjønnlitteratur > Romaner og noveller > Store bryster og brede hofter.
Bokomslag: Store bryster og brede hofter. Originalstørrelse. Kilde: http://www. site-archive.org Skjoennlitteratur / Romaner-og-noveller / Store-bryster-og-brede- hofter.
Mo Yan ble tildelt Nobelprisen i litteratur Store bryster og brede hofter er en brennende satirisk roman, og en visjon av Kina i det tjuende århundret.
Selv om Mo Yans stil er lett gjenkjennelig fra den ene romanen til den neste, er nesten alle hans romaner nyskapende i forhold til tidligere verker. Han har ellers insistert på at han er opptatt av fortellinger, ikke politisk ideologi. Vi er i en liten landsby, og historien fortelles gjennom den eneste gutten i en søskenflokk på ni. Mor er i gang med sin åttende fødsel samtidig som familiens sorte esel er i gang med sin første fødsel. Det er også fortellingen om en mors vilje og evne til å overleve det meste, og en sønn som aldri greier å rive seg løs fra sin mors bryst.