Kundeservice spoergsmaal til tv og smarttv

kundeservice spoergsmaal til tv og smarttv

Find svar på dine spørgsmål angående dit tv -abonnement hos Boxer. Information om digitalt tv, bredbånd, internet og streamingtjenesten Boxer Play.
Tv og SmartTv - Kom godt i gang med at bruge din nye SmartTv løsning. Læs Stofas nemme og overskuelige brugervejledning online. Klik her og se mere.
Kundeservice. Tv og SmartTv ; Bredbånd; Telefoni; Opsætning og Installation; Abonnement og regninger. Spørgsmål til Tv og SmartTv. Få HBO på dit TV fra Telia – Hør forskellen på Telia TV og HBO/Netflix

Kundeservice spoergsmaal til tv og smarttv - possible include

Hvis man har Telia TV via en tv-boks, er familien derhjemme dog ikke begrænset af, at du fx gerne vil se tv i bussen på vej fra arbejdet. Ja, jeg fandt svaret her på siden. Hvis du har en iPhone eller iPad, kan du dog sagtens nyde filmen alligevel - det kræver blot, at du lejer den fra din computer, hvorefter den er tilgængelig i app'en på din iPhone eller iPad. Hvorfor får jeg en meddelelse om at to streams allerede vises på Viaplay? Med Boxer Play har du mulighed for at se tv på smartphone, tablet og computer. Tv og SmartTv Spørgsmål og svar. Forudsætninger for at få Telia TV. Det er noget, du selv vælger, om du vil benytte, men det er en nem måde at se fx. Kan jeg bruge Viaplay i udlandet? Er du Telia mobil eller mobil bredbåndskunde, skal du fortsat logge ind på Selvbetjening til mobil, som du plejer, for at se alt vedrørende din mobilregning og abonnement. Sådan lejer du film på SmartTv. Som de fleste hjemmesider bruger Stofas side cookies. Kundeservice Tv og SmartTv. Hvordan bestiller jeg Telia TV, hvis jeg har Telia Bredbånd?