Kultur arets beste boker

kultur arets beste boker

ÅRETS ROMAN: «Jeg nekter» figurerer på favorittlistene til tre av våre anmeldere. En av Saabye Christensens absolutt beste bøker.
BOKHØSTENS VINNER: Vigdis Hjorth går igjen på lista til halvparten av Dagbladets anmeldere, når de lister opp sine tre bokfavoritter fra året.
Har han skrevet årets beste skjønnlitterære bok? Vår anmelder mener det, og Lars Amund Vaage kan onsdag få Brageprisen for Syngja.

Kultur arets beste boker - Helland Hemsedal

Oversatt av Ragnhild Eikli. Et dikt Bokvennen , gjendiktet av Geir Uthaug Inspirerende gjendiktning av Blakes klassiske diktverk, i komplett form, inkludert gjengivelse av poetens håndkolorerte grafiske blad. Svetlana Aleksijevitsj: Krigen har intet kvinnelig ansikt Kagge Oversatt av Alf B. Politisk redaktør Trine Eilertsen. Ikke visste jeg at det kunne være så morsomt og spennende å lese om en mislykket trettenåring som bor i sosialbolig med sin alkoholiserte mor. Jeg kan ikke fortsette, jeg vil fortsette. «Vi støtter Listhaugs rett til å bære korset, men vi støtter ikke hennes politikk». Kan med fordel leses sammen med Claudia Rankines Citizen, Margo Jeffersons Negroland og Paul Beattys The Sellout. Men samtidig - på merkelig vis - en stor dose god, britisk humor. Fortellerteknisk er boka imponerende, samtidig som den også er kontroversiell i sin vilje til å søke nesten under huden på Breivik, og i forfatterens å fortsette å tenke høyt der fakta slutter. En lidelseshistorieCappelen Damm kultur arets beste boker alle de fire nominerte bøkene er billedbøker, sok ikke f%C%Att pupper en gjenspeiling av at det er gode tider for billedboka i Norge.