Jode biter hund et eksempel pa fornaermelse av islamismens kritikere

Programlederne for NRK P1s Nattønske er et eksempel på .. av holdningene som ekstreme islamister i Norge har til norske .. Etter hendelsen i valgte Johnsrud å skaffe seg hund. . Som sjefredaktør i Dagsavisen, er hun blitt gjenstand for til dels hard kritikk av svinet som fornærmet profeten».
For kort tid siden, ble en av Danmarks mest markante politikere, den drapstruede syriskfødte Naser Khader, grovt fornærmet på et offentlig møte.
Hunden Birk har bitt både voksne og barn flere ganger. Eieren mener Ida Bysveen, som bor på Løten i Hedmark, frykter at Birk skal bite igjen. Mangler: jode ‎ eksempel ‎ fornaermelse ‎ islamismens ‎ kritikere. De sekulære og liberale har slått seg sammen med restene av Mubaraks regime for å motarbeide demokratiet. Hadde Ghozlan vært smart, ville han ha innrømmet at de har problemer, men at de jobber med saken. Det er uakseptabelt at Aboul Fotouh sitter og bagatelliserer dette. De har ingen egen stat, og ikke militærmakt eller menneskelig eller økonomisk styrke til å opprette kristne skrekkregimer. Har hunden vært i slagsmål, bør du kontrollere den nøye.

Jode biter hund et eksempel pa fornaermelse av islamismens kritikere - Langt

Ligesom nazisterne erklærede Mann-familien krig, har islamisterne forlængst erklæret Khader og hans ligesindede krig. Og kanskje er det også en del av befolkningen, velgere av en del partier, som helst ikke vil at tema innvandring skal synliggjøres ved en folkeavstemning. De som tar med seg islam, tar også med seg en annen kultur fra land som ikke har de samme verdiene som vi har her i vesten, noe som er et vesentlig faktum. – Alber Sabers sak er typisk. Med over to tredjedels flertall mistet kvinner stemmeretten i læresaker. Så kan de lære det, kan de! Nok en føleribasert innlegg fra mulitikultur-ekstremsten Tjomlid, som vanlig helt blottet for kritisk sans og ispedd noen velkjente tåkeleggingsteknikker.