Hvordan bli en bedre .

hvordan bli en bedre .

Her kan du laste ned powerpointpresentasjonen Hvordan bli god, laget av Anne Engum I presentasjonen finner du også historien om Jon (14 år) som vil.
Eksamen nærmer seg og Magnus presenterer 5 enkle tips for å bli bedre i matte. Det er ikke alltid så mye som skal til! Passer noen av tipsene.
Vil du bli en flink og suksessfull leder? Her er noen enkle grep du kan ta.

Hvordan bli en bedre . - eneste lyd

Idrettspsykolog Erik Aasland forteller hvordan du får ny motivasjon til studiene. Verdens beste sykkellag Team Sky på tour. Se alle temaer om karriere. Her er ekspertenes tips til hvordan du får maks utbytte av leseøkten. Det som gjør at jeg trives på studiet. Nytt verktøy skriver litteraturlisten for deg. Johaug: -Jeg er helt knust, vanvittig fortvila og jeg er forbanna..
Arnt Maasø, førsteamanuensis og forfatter av Bachelorboka, gir deg sine ti beste tips til god studieteknikk. Klikk her for å laste ned presentasjonen. PROFILERT SAK: Møt Sanna, hun går første året på Livsstilsendring og folkehelse   Her forteller Sanna  hvorfor hun begynte på Bachelor i Livsstilsendring og folkehelse. Daily Muse lister opp tre grep du kan ta for å bli en bedre ass til munn konkurranse for dine ansatte:. Hvorvidt den er fiktiv eller virkelig er ikke så viktig. hvordan bli en bedre . Hvordan bli bedre i fotball ,Med William