Grove vitser om menn.

grove vitser om menn.

Page 1 of 5 - Grove vitser! - posted in En mann snakket med en kamerat om hva han skulle gi til kona til bursdagen hennes. «Hva skal man gi.
Nedenfor finner du et stort utvalg frekke vitser og grove vitser. Vi har samlet mange En mann gikk inn i heisen og albuet damen i brystet ved et uhell. Mannen.
Noen korte ekstra grove groviser. Ekstra grov Mannen tenkte lenge og vel før han sa: Jeg trodde jeg Du finner enda fler gode vitser på blondinebloggen!.

Grove vitser om menn. - det første

Da han kom i døra så han bare oppgitt på kjæresten sin. Hva kaller du en mann som vil ha sex på den andre daten? Hun hoppet opp og ned, takket meg, kysset meg på munnen, løp ut døra og ropte: «Sees om to timer! Hun kommer helt sikkert til å bli begeistret» Mannen tok kameratens råd og gjorde det. Kvinnen satt og klagde sin nød hos psykologen. ER DU VÅT?
grove vitser om menn.

Finnes: Grove vitser om menn.

Grove vitser om menn. 454
Grove vitser om menn. Movies a good blowjob.
NAKNE GAMLE DAMER ELDRE KATE DAMER FETSUND Jeg tok vekk hendene hennes og så at hun hadde på en gjennomsiktig nattkjole. Tabubelagte temaer virker å falle i god smak hos de fleste, og gjør at man kan le litt ekstra av de grove skildringene. Kommenter gjerne eller lik innlegget! Fordi kvinner ikke får oralsex mens de kjører! Hva er værre enn en søpplekasse full av døde babyer?
Sexen er som vanlig, men oppvasken hoper seg opp!. Kle henne opp som en korgutt. Hvorfor kjørte blondinen i grøfta? Hvordan kan du vite at du har skikkelig lav markedsverdi? Den har hull i hjernen, tenker kun på fitte og skal ha minst en times pause etter at den har jobbet i fem minutter.