Glubske piratfisk og store bryster i foerste trailer til piranha

Undertegnede var ikke den helt store fan af Alien vs. at vi får den første fede Predator-film, siden Arnold fyrede sin efterhånden legendariske Tjek traileren, og sig så ikke du ikke glæder dig. Piranha 3-D Du får et par stikord her: Spring Break, Fulde teenagere, der har sex i vandet - og en masse glubske piratfisk.
Ghost in the Shell Trailer Official Trailer - Paramount Pictures Glubske piratfisk og store bryster i første trailer til "Piranha 2" · 16 · 20. oct. 2011.
Filmen ' Piranha 3D' er tredje film i gyserserien efter Joe Dantes og James 1 time 29 minutter (ekskl. reklamer og trailers) I den blodige gyser ' Piranha 3D' går piratfiskene til angreb. Og det er vel heller ikke meningen at den skal vinde de store priser. Er man til bryster, blod og dræberfisk, så er det sikkert et hit:) 0.
Denne information deles med tredjepart. Sådan er det meste af filmen, blandet med teenage party, letpåklædte badenymfer og en redningsaktion, der involverer uskyldige børn og de eneste to sympatiske teenagere i filmen. Er der blevet fundet en instruktør til den nye "The Fantastic Four"-film? Our magazine links dupont. kunne godt lide den første men. Ja, der er rigeligt med mega piratfisk!

Glubske piratfisk og store bryster i foerste trailer til piranha - ville

Lake Victoria er en lille badeby, hvor et undersøisk jordskælv har vakt en stime blodtørstige, forhistoriske piratfisk til live. Da den forreste bærer går lidt for hurtigt ift. Elizabeth Shue spiller sherif Julie Forrester, der må redde en gruppe mennesker — deriblandt hendes egne børn — der er fanget af truslen fra dybet. God fornøjelse Nedern og skuffende film Død, død og atter død! Denne information deles med tredjepart. Ja, der er rigeligt med mega piratfisk!