Dyreverden sex og bjorneliv

dyreverden sex og bjorneliv

Frøydis fra Tromsø hadde følgende spørsmål: «Er det bare vi mennesker som har glede av sex, eller gjelder det for andre dyr også?».
Mennesker har jo sex for moro skyld, OG for å forplante oss. det på NG for lenge siden, men nå står det helt bom fast på hvilket dyr det gjaldt.
Straffeloven regulerer ikke utuktig bruk av dyr, det vil si sex med dyr. Straffeloven § 202 setter imidlertid et forbud mot å utgi pornografi som inneholder kjønnslig.

Dyreverden sex og bjorneliv - mye

Forskerne i Det skandinaviske bjørneprosjektet skal nå forsøke å forstå mer av bamsenes spennende, men svært så dramatiske sexliv. You need to be a member in order to leave a comment. Dropbox-angrep: — Norge er særlig utsatt. Svar på sitert innlegg       Avbryt. Norsk institutt for naturforskning NINA. dyreverden sex og bjorneliv Men først nå er det blitt ulovlig å ha sex med dyr i Danmark. site-archive.orgffset: site-archive.orgntElement site-archive.orgNode f. Er vi og apene de eneste "dyrene" som har sex dyreverden sex og bjorneliv for nytelsen? Snart kommer de selvkjørende bussene. Go To Topic Listing. Jump to navigation Av alle bjørnunger som fødes i Norge og Sverige, blir nesten halvparten drept som barn. Men Det skandinaviske bjørneprosjektet har for første gang funnet en slik atferd også hos ikke-sosiale dyr, det vil si dyr som ikke lever i familier eller grupper.

Dyreverden sex og bjorneliv - meiner

Men først nå er det blitt ulovlig å ha sex med dyr i Danmark. Bjørgen: — Mange vil slutte om astmamedisin forbys. Hannbjørnen vil helst ikke drepe sine egne unger, derfor er farskapsforvirring en god strategi, forteller Zedrosser. Nettavis om norsk og internasjonal forskning. Det er misbruk, ikke sex. Kronikk : Nordmenns høflighet er av en type som ikke er lett forståelig eller akseptabel for utlendinger.