Deel aan de slag met d printing

deel aan de slag met d printing

Met maken leerlingen op basisscholen en in het voortgezet onderwijs kennis met de wereld van 3D printen. Ze gaan met de 3D printer aan de slag.
Het Nederlandse Leapfrog is het bewijs dat de aanstaande is. De fabrikant kan zijn jongste creatie, de Creatr, amper aanslepen.
De afgelopen week diverse zaken uitgeprobeerd in de ontdekkingstocht van het 3D printing project, waaronder printen met ABS op glas. deel aan de slag met d printing DragonBall Z Abridged MOVIE: BROLY - TeamFourStar #TFSBroly

Deel aan de slag met d printing - det

Aanmelden voor de nieuwsbrief. Probeer eerst iets kleins en met minder details. Tip: You can do both in one go by left-clicking and dragging your mouse cursor over both. Misschien wilt u gebruik maken van de zoekfunctie? Hierbij wordt laagsgewijs uit een vloeistof een object gemaakt. Zij staan je altijd met raad en daad bij. Zij staan je altijd met raad en daad bij. Bedenk wat je wilt gaan maken. Zo zorg je ervoor dat je model mooi op zijn plek blijft tijdens het printen. site-archive.orgffset: site-archive.orgntElement site-archive.orgNode f. Om mee te experimenteren, te spelen en te sleutelen. Altijd op de hoogte van Freshheads.