Da mest sete videoer

da mest sete videoer

Det nærmer seg årsslutt og tradisjon tro er det duket for topplister for året i alle mulige sjangre – vi kommer også med vår. Oppdatert 7.
Men hva har klikket aller best i Her er de 10 mest sette YouTube- videoene dette året: 10. «Brothers Convince Little Sister of Zombie.
På ti år har Youtube vokst til å bli et av verdens største nettsteder og i dag lastes det opp 300 timer video — i minuttet. Her er de mest sette. da mest sete videoer Populær Youtuber fyret efter racistiske videoer. Descember Bueno og Gente de Zona. Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Nike Football Presents: The Switch ft. En pandamamma sitter stille og rolig og spiser før barnet hennes nyser så høyt at mor skvetter — og Internett ler.

Da mest sete videoer - bring

Serien har været et populært hit, hvor tv-værten kører med forskellige kendisser og snakker om løst og fast. Send oss bilder og video: site-archive.org. Kopiering av materiale fra VG for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale. En pandamamma sitter stille og rolig og spiser før barnet hennes nyser så høyt at mor skvetter — og Internett ler. Dette kan føre til at du må logge inn på site-archive.org flere ganger. Tricket fik Liberal Alliance-formanden Anders Samuelsen også et viralt hit med for nogle uger siden. Politisk redaktør: Hanne Skartveit.

Mest: Da mest sete videoer

BLOGS POSTS PARBERGEN TAG VOLDTEKT 953
Da mest sete videoer På en syvendeplads ligger det amerikanske fænomen 'Lip Sync Battle', hvor kendisser mimer til andre kendte sange foran et publikum. På fjerdepladsen har vi en reklame for Nike, hvor de har samlet nogle af jordens helt store fodboldprofiler. Oppfølgeren til da mest sete videoer Style», «Gentleman»ble ikke bare årets mest sette video på Youtube — den holder også rekorden for mest visninger på én dag. Iøvrigt blev videoen kendt no porn word mor den ikoniske dans som Psy udfører. Du må bruke ditt egentlige navn, vær saklig, respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver.
MICHIGAN GRAND RAPIDS EROTIC MASSAGE 691
Da mest sete videoer 506