Artikler tips for a ta lekre bilder med mobilen

artikler tips for a ta lekre bilder med mobilen

Med enkle grep kan du ta fine bilder med kameramobilen din. Her får du tipsene. Her er noen enkle tips for å ta bedre mobilbilder. 1: Hold «kameraet» stødig.
8 tips som tar marsipankaken til nye høyder. Premien for dette fantastiske bildet , ble en drømmedag med den prisbelønte konditoren Bernhard Azinger, TINEs.
Mange flinke fotografer som har skrevet om å ta bilder i snø. Min sambygding og meget gode fotograf Ronny Østnes ga meg følgende tips før neste tur i kulda. Metadata: Et godt bildeprogram lar deg se kamerainnstillingene, og redigere søkbare bildetekster som hjelper deg å finne tilbake til bildene senere. Til nød kan en flik av en ren t-skjorte brukes. Selv om hun fortsatt har et sterkt håp om at hun vil lykkes i å bli gravid, sier Nina Christine at det har vært fire lange tøffe år. Appen er laget av norske Jimmy Royal, som selv beskriver Fribi som «et gi-bort-torg i lomma». Du bør ha enkle muligheter for å vise bildene på sosiale medier, og eventuelt få dem ut på gammeldags papir. Artikel saltstroemmen den glemte perle i nord fantastiske appene - til iPhone og andre smarttelefoner — gjør livet både morsommere og litt enklere.